Карикатури


Картина през призмата на смеха

Портрети


Миг запечатан във вечноста

Комикси


История на лента

Цени

Ценита на изработените картини (карикатури по снимка, портрет, комикс) варират спрямо използваната техника и размер - всички картини се рисуват на ръка и специално за вас!

Формат / Размер Формат А4 Формат А3 35x50 - стандартен
Карикатури черно-бели 45 лв. 65 лв. 75 лв.
цветни 55 лв. 75 лв. 85 лв.
Портрети черно-бели 55 лв. 65 лв. 80 лв.
цветни 60 лв. 80 лв. 110 лв.

Всички цени са за изобразяване на едно лице. За всяко следващо лице се заплаща 20 лв. допълнително. Рисуване на домашен любимец или автомобил също се заплаща 20 лв. допълнително. За други формати цените са по договаряне. Поради спецификата в рисуването на комикс можем да Ви предложим цена, след като ни изпратите Вашата идея. Времето за изпълнение на карикатурите е 2 дни, а за портретите 3 дни. За експресни доставките цената се оскъпява с 30%.

По подразбиране картините се изпращат без рамки. Размерите на картините са стандартни и можете да закупите рамки за тях от всяко едно фото студио или ателие за рамки по Ваш вкус. Ако желате към Вашата поръчка може да бъде включена и рамка - цена: А4/15 лв, А3/30лв и 35x50/45лв.

Доставката на картините се извършва за сметка на клиента с куриер по Ваш избор. Доставките се извършват от гр. София до всички градове в България, до които избраният от Вас доставчик извършва услуги:

Теглото на една картина без рамка влиза в диапазона (0-500) гр.

Към формата за поръчка на карикатури или портрети.

 
Рисонки © 2010 - 2024 - Всички права запазени