Карикатури


Картина през призмата на смеха

Портрети


Миг запечатан във вечноста

Комикси


История на лента

Често Задавани Въпроси
Как мога да поръчам картина от този сайт?
- Можете да използвате формата за изпращане на заявка за картина. Ако имате затруднения да я използвате можете да изпратите информацията и снимките, които се попълват в тази форма директно на е-мейл: order@risonki.com.
Кога се извършва плащането на поръчката?
- Заплащнето се извършва с наложен платеж в момента на получаване на поръчката от куриер.

Мога ли да поръчам картина (карикатура или портрет ) от друг град в България различен от гр. София?
- Да. Картините се доставят с куриер до всички градове в България. Проверете дали избраният от Вас куриер извършва доставки до Вашият град.
Колко време отнема да се нарисува една картина?
- Стандартно времето за нарисуването на една карикатура е около 2 дни, а за портрет 3 дни. Това не включва времето за доставка.
За да поръчам картина какво е нужда изпратя?
- За да поръчате картина задължително трябва да ни изпратите снимка на лицето, което ще бъде нарисувано, с добро качество. За портретите това е достатъчно. За карикатурите е нужно да ни изпратите малко повече информация за лицето, което ще бъде нарисувано - например какъв е поводът за карикатурата, хобита и интереси, работа и др. Тази информация ще бъде използвана за контекста на карикатурата.
Възможно ли е да бъдат нарисувани повече от едно лица на една картина?
- Да, разбира се. Уверете се, че сте ни изпратили снимки на всички лица и проверете каква ще бъде цената на нарисуваната картина - цените са базирани на едно лице.
 
Рисонки © 2010 - 2024 - Всички права запазени